lördag, mars 30, 2013

Lite påskgodis

Godaste raw-bollarna hittills, från Yogamat: äppeltryfflar med bl a dadlar, rivet äpple och olika sorters nötter, kryddat med kanel och kardemumma, rullade i sesamfrö och hackade pistagenötter.

4 kommentarer:

  1. Supergott det låter. Här är det vanligt godis som gäller och trött blir man på det!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nog ligger det "vanligt godis" och skräpar här hemma också ... men jag vägrar! Och hoppas vinna över åtminstone någon på min sida :)

      Radera
  2. Åh, ser gott ut!

    Jag köpte en matberedare i dag och gjorde 3 olika sorters raw-bollar, samt mandelsmör. Ett recept på bollar hittade jag på själv och det smakade ganska så exakt som vanliga chokladbollar, fast nyttiga då. Och så 2 från boken Raw delight. Och kul var det också! Måste ta fram alla mina böcker i ämnet, bla den du nämnde, så jag kan göra fler olika.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så gott! Det var det rivna äpplet som gjorde det, det blev en friskare smak, inte lika sött som när man bara använder torkad frukt som jag brukar göra. Jättekul att experimentera!

      Radera


Tack för din kommentar, välkommen tillbaka för ditt svar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...